Car Forums  

Go Back   Car Forums > Search Forums
FAQ Search Today's Posts Mark Forums Read



Showing results 1 to 7 of 7
Search took 0.02 seconds.
Search: Posts Made By: tcrow
Forum: Domestic Cars 09-23-2005, 10:53 PM
Replies: 5
Views: 1,405
Posted By tcrow
Well, I found my problem. After exhausting all my...

Well, I found my problem. After exhausting all my troubleshooting skills, I decided to reinstall my original CPS and voila, the engine started immediately. Beware of new parts from autozone! In my...
Forum: Repairs & Maintenance 09-23-2005, 10:51 PM
Replies: 4
Views: 1,227
Posted By tcrow
Well, I found my problem. After exhausting all my...

Well, I found my problem. After exhausting all my troubleshooting skills, I decided to reinstall my original CPS and voila, the engine started immediately. Beware of new parts from autozone! In my...
Forum: Repairs & Maintenance 09-20-2005, 04:51 PM
Replies: 4
Views: 1,227
Posted By tcrow
Thanks for the reply... :wink2: I rechecked the...

Thanks for the reply... :wink2:

I rechecked the map sensor with a digital meter and got 9.5v with ignition on, previously I used an analog meter that got the 20v, my eyes aren't as good as the used...
Forum: Repairs & Maintenance 09-19-2005, 06:27 PM
Replies: 4
Views: 1,227
Posted By tcrow
93 Olds Ciera 3300

Hi all:

I posted a previous thread under the domestic car forum. I thought I'd post a new thread under this category because the problem keeps getting stranger.

My 93 Cutlas Ciera 3.3l V6 won't...
Forum: Domestic Cars 09-17-2005, 12:41 AM
Replies: 5
Views: 1,405
Posted By tcrow
Error Code 42

Well ....

After fuddling around near the ecm I somehow got my diagnostic check to operate properly, possible bad connection or short. :banghead: Anyway I was able to retrieve an error 42 (EST...
Forum: Domestic Cars 09-16-2005, 07:25 PM
Replies: 5
Views: 1,405
Posted By tcrow
Ignition Module

Hi Again:

Any idea if the Ignition module would have any bearing on the diagnostic scan not working properly?

Thanks
tcrow :wink2:
Forum: Domestic Cars 09-16-2005, 02:36 PM
Replies: 5
Views: 1,405
Posted By tcrow
93 Olds Cutlas Ciera 3.3 V6

Hello:



I have a 1993 Olds Cutlas Ciera with a 3.3 v6. The car wouldn’t start and was turning over very erratically, so I changed the crankshaft sensor. The manual says to adjust the sensor but...
Showing results 1 to 7 of 7

 
Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 09:14 AM.

Powered by vBulletin Version 3.5.4
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 2002 - 2011 Car Forums. All rights reserved.