Car Forums  

Go Back   Car Forums > Technical Discussions > Repairs & Maintenance
FAQ Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 03-28-2004, 12:27 AM   #1
oxidizer2k
CF Newbie
 
oxidizer2k's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 29
Nonworking stereo.

I bought a 94 Saturn SC2 recently and the radio doesnt work in the car. There is an aftermarket cd changer in the back so I know the radio worked before. I problem is there is no power at all to the radio and because of this I cant tell if the cd changer also works. Can someone help me? I dont know what other information I can give, but if you ask, I can tell you what I know. I appreciate any help.


thanks,

Al
oxidizer2k is offline   Reply With Quote
Old 03-28-2004, 04:10 AM   #2
hitchhiker
CF Newbie
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 29
hey al,

Perhaps i missing something. You said the radio doesn't have any power.
It has to get power from somewhere, so replacing a fuse would be the obvious answer. Is it an aftermarket radio?

Sometimes aftermarket will have an inline fuse as well as one in the fuse box.
hitchhiker is offline   Reply With Quote
Old 03-28-2004, 05:47 AM   #3
oxidizer2k
CF Newbie
 
oxidizer2k's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 29
Thanks hitch for the reply. To tell you the truth, I know a lot about cars. But when it comes to the stereo.. I know nothing. It seems as if the radio gets/has no power what so ever. The clock on it does not come on at all. There is a cd changer in the back.. an older model. The cd changer is controlled by a corded remote that also has no power. I was told by a friend that the cd changer is powered by the radio. If the radio has no power, the cd changer doesnt work, so I cant tell if it works. I tried opening it up and looking through all the wires... It looked like a mess inside and I could tell it was one of those "do it your self" projects. I am pasting some pics.




Quote:
Originally Posted by hitchhiker
hey al,

Perhaps i missing something. You said the radio doesn't have any power.
It has to get power from somewhere, so replacing a fuse would be the obvious answer. Is it an aftermarket radio?

Sometimes aftermarket will have an inline fuse as well as one in the fuse box.
oxidizer2k is offline   Reply With Quote
Old 03-28-2004, 05:49 AM   #4
oxidizer2k
CF Newbie
 
oxidizer2k's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 29



oxidizer2k is offline   Reply With Quote
Old 03-28-2004, 05:57 AM   #5
oxidizer2k
CF Newbie
 
oxidizer2k's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 29
where can i buy fuses (if it is the fuse)
__________________
oxidizer2k is offline   Reply With Quote
Old 03-28-2004, 11:04 PM   #6
oxidizer2k
CF Newbie
 
oxidizer2k's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 29
................
__________________
oxidizer2k is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Forum Jump



All times are GMT +1. The time now is 02:22 AM.

Powered by vBulletin Version 3.5.4
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2002 - 2011 Car Forums. All rights reserved.