Car Forums  

Go Back   Car Forums > Community Central > Feedback & Suggestions
FAQ Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 01-17-2007, 05:38 PM   #1
vwhobo
CF's Anal Orifice
 
vwhobo's Avatar
 
Join Date: Feb 2003
Location: Redneck Hell
Posts: 8,630
Is it just me...

... or is this forum moving really slow? Any other site I visit is okie dokie, but this one is almost stopped. WTF?
vwhobo is offline   Reply With Quote
Old 01-17-2007, 05:51 PM   #2
chris_knows
๑۩۞
 
chris_knows's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Location: Ontario, Canada Status:Trying to find my ish
Posts: 7,630
Same with me...UFF might be doing something with the servers. Probably be normal within a couple of hours.

EDIT: Seems normal now...
__________________

Last edited by chris_knows : 01-17-2007 at 06:32 PM.
chris_knows is offline   Reply With Quote
Old 01-17-2007, 06:55 PM   #3
nighthawk
Part Time Active User
 
nighthawk's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: -
Posts: 1,651
yeah I noticed that like 2 hours ago, back to normal once again lol
__________________

"There is a big difference between being fast and powerful and just being loud and annoying."
nighthawk is offline   Reply With Quote
Old 01-17-2007, 09:30 PM   #4
Cliffy
CF Loafer
 
Cliffy's Avatar
 
Join Date: Nov 2003
Location: NE Hampshire, England, UK
Posts: 8,441
I noticed this yesterday. I posted in the 'True or False game'.....Apparently ChrisK, who posted after me, said his whole connection was slow......lol
__________________


Please click here for the rules prior to posting, and here to introduce yourself!

Artwork courtesy of Gregg, aka Voda48
Cliffy is offline   Reply With Quote
Old 01-17-2007, 09:39 PM   #5
chris_knows
๑۩۞
 
chris_knows's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Location: Ontario, Canada Status:Trying to find my ish
Posts: 7,630
Quote:
Originally Posted by Cliffy
I noticed this yesterday. I posted in the 'True or False game'.....Apparently ChrisK, who posted after me, said his whole connection was slow......lol
It was though lol...The Forums were much slower today than last night for me...Last night my internet was off and on (wireless internet goes off almost every time the phone rings lol)...
__________________
chris_knows is offline   Reply With Quote
Old 01-17-2007, 09:47 PM   #6
vwhobo
CF's Anal Orifice
 
vwhobo's Avatar
 
Join Date: Feb 2003
Location: Redneck Hell
Posts: 8,630
Quote:
Originally Posted by chris_knows
It was though lol...The Forums were much slower today than last night for me...Last night my internet was off and on (wireless internet goes off almost every time the phone rings lol)...
Of course, the forum would run faster for everyone if there weren't so many signatures with animation. I wonder why that little pet peeve isn't enforced anymore? Cliffy?
vwhobo is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Forum Jump



All times are GMT +1. The time now is 11:59 PM.

Powered by vBulletin Version 3.5.4
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2002 - 2011 Car Forums. All rights reserved.