Car Forums  

Go Back   Car Forums > Technical Discussions > Repairs & Maintenance
FAQ Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 10-23-2006, 12:42 AM   #1
bigjoe9991
CF Newbie
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 3
Ford motor wont start Just backfires

Hi every one. i have actully a toro groundmaster commerical mower that has a ford 4cyl motor in it so i thought maybe you guys could help me. the mower had site for a while. it started perfectly fine berfore it sat. then i went to stat it again and it wont start. all it does is back fire out of the carb. i cheacked the valves all seemed fine, cleaned the carb, cleaned the exchaust and manifolds. but none of that did anything. the plugs are ran off of a distributer so im not sure but i dont think the timming could really go rong but im not sure. My mind is going blank now i have no idea what else i can do to fix this problem.

if any one has any info for me that would be great.

thanks joe
bigjoe9991 is offline   Reply With Quote
Old 10-23-2006, 02:00 AM   #2
Wally
I Know More Than You
 
Wally's Avatar
 
Join Date: May 2004
Location: Oz
Posts: 2,564
contaminated fuel?
__________________
"She gave me a look only a mother could give a child."
Wally is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Forum Jump



All times are GMT +1. The time now is 03:28 AM.

Powered by vBulletin Version 3.5.4
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2002 - 2011 Car Forums. All rights reserved.