Car Forums  

Go Back   Car Forums > Technical Discussions > Repairs & Maintenance
FAQ Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 03-04-2005, 11:27 PM   #1
SKID3k
CF Newbie
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 1
93 Nissan Altima Clutch Problem

Hey Guys,
I just bought a 93 Altima from a friend for cheap price (Lets just say $1000 with 81K) and I have problem with the clutch. When I first bought the car it was car well but the clutch got burnt out so I replaced it with new set. I'm experiecing few problem even with the new clutch though it wa very pricy. I can not put the first gear or reverse before giving few tries and it also takes a little to drive off. I have no problem driving any other car with a manual transmission and my last two cars had a manual transmission but this is pain in the A**. I would really appreciate if y'all can help me with this because don't want to pay another pricy clutch.

SKID
SKID3k is offline   Reply With Quote
Old 03-05-2005, 01:53 AM   #2
BanffAutoSpa_ap
Pants The Ripper
 
BanffAutoSpa_ap's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Southern Alberta Likes:Long walks on the beach.....after anal
Posts: 1,510
did you have to open the hydraulic system? maybe try bleeding the system, did you install a new slave cylinder? do you have free play in the pedal? and how much.
__________________
Despite the high cost of living, it remains very popular.
BanffAutoSpa_ap is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Forum Jump



All times are GMT +1. The time now is 02:28 AM.

Powered by vBulletin Version 3.5.4
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2002 - 2011 Car Forums. All rights reserved.