Car Forums  

Go Back   Car Forums > General Discussions > General Chat
FAQ Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 04-15-2005, 04:18 AM   #1
blkbstrd
CF Newbie
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 4
problem

88 f 150 5.8 not charging, I have replaced the altenator and the battery twice this year! anyone know whats up with this?
blkbstrd is offline   Reply With Quote
Old 04-15-2005, 04:21 AM   #2
carls47807
CF Freak
 
Join Date: Mar 2005
Location: new york
Posts: 582
did you have the alternator with two plugs on it, or the one with all the nuts. If you had the one with two plugs, check the one plug (about an inch and a half long, half an inch wide), they always corrode and get chewed up.
carls47807 is offline   Reply With Quote
Old 04-15-2005, 04:28 AM   #3
blkbstrd
CF Newbie
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 4
plugs

2 plugs ill check it out anyother clue if not that, i like your corvair
blkbstrd is offline   Reply With Quote
Old 04-15-2005, 04:40 AM   #4
carls47807
CF Freak
 
Join Date: Mar 2005
Location: new york
Posts: 582
not really. they are so common to go bad most alternators automatically come with a new one

let me know how it works out!

Last edited by carls47807 : 04-15-2005 at 06:09 AM.
carls47807 is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Forum Jump



All times are GMT +1. The time now is 01:38 AM.

Powered by vBulletin Version 3.5.4
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2002 - 2011 Car Forums. All rights reserved.