Car Forums  

Go Back   Car Forums > Technical Discussions > Repairs & Maintenance
FAQ Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 06-13-2005, 01:23 AM   #1
gcrew7
CF Newbie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 1
Unhappy gcrew

Hi!! I am new to the forum and I am looking for advise on a starting problem for 1987 S-10 Blazer. Fuel pum is not working an I suspect it is a relay switch problem. TYhe fender relay switch appears to be okay but There are other relays that would control the pump that I am not sure of where they are. A book informed me that the relays were behind the glove box but when checked there were not there!! Please help!!!
gcrew7 is offline   Reply With Quote
Old 06-13-2005, 04:26 AM   #2
97Talonchik
discombobulated
 
97Talonchik's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Location: Chattanooga, TN
Posts: 1,257
Quote:
Originally Posted by gcrew7
Hi!! I am new to the forum and I am looking for advise on a starting problem for 1987 S-10 Blazer. Fuel pum is not working an I suspect it is a relay switch problem. TYhe fender relay switch appears to be okay but There are other relays that would control the pump that I am not sure of where they are. A book informed me that the relays were behind the glove box but when checked there were not there!! Please help!!!


Welcome to the forum....it might help if you post this in the Repairs/Maintenence section.
97Talonchik is offline   Reply With Quote
Old 06-14-2005, 05:58 AM   #3
Cliffy
CF Loafer
 
Cliffy's Avatar
 
Join Date: Nov 2003
Location: NE Hampshire, England, UK
Posts: 8,441
Welcome!

I'll copy this to the R&M section
__________________


Please click here for the rules prior to posting, and here to introduce yourself!

Artwork courtesy of Gregg, aka Voda48
Cliffy is offline   Reply With Quote
Old 06-14-2005, 06:54 AM   #4
srober32
CF Addict
 
srober32's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: Detroit, Michigan
Posts: 442
Check your fuses, and ground at the tank, and the power lead at the tank.
__________________
When replacing your altenator, make sure your battery is fully charged.
srober32 is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Forum Jump



All times are GMT +1. The time now is 09:13 AM.

Powered by vBulletin Version 3.5.4
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2002 - 2011 Car Forums. All rights reserved.