Car Forums  

Go Back   Car Forums > Technical Discussions > Repairs & Maintenance
FAQ Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 07-21-2005, 03:34 AM   #1
beardog
CF Newbie
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 1
1995 lebaron going to limp mode

weve changed the filter and fluids and the input and output senors what else could be wrong
beardog is offline   Reply With Quote
Old 07-21-2005, 04:15 AM   #2
Cliffy
CF Loafer
 
Cliffy's Avatar
 
Join Date: Nov 2003
Location: NE Hampshire, England, UK
Posts: 8,441
Quote:
Originally Posted by beardog
weve changed the filter and fluids and the input and output senors what else could be wrong
Two pieces of advise for you my friend. Firstly, if you expect a response, it's always a good idea to post your thread in the correct section of the Forum.....but dont worry, I'll move this for you, coz I'm nice like that!

And secondly, a please or thank you wouldn't go a miss...Oh, and introduce yourself too!
__________________


Please click here for the rules prior to posting, and here to introduce yourself!

Artwork courtesy of Gregg, aka Voda48
Cliffy is offline   Reply With Quote
Old 07-21-2005, 11:58 AM   #3
bobss396
CF Newbie
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 12
Is it in the "limp home" mode? If so the computer should have stored a code, or it's possible that the computer is not operating correctly. You need to bring it somewhere to be properly diagnosed.

Bob
bobss396 is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Forum Jump



All times are GMT +1. The time now is 09:12 PM.

Powered by vBulletin Version 3.5.4
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2002 - 2011 Car Forums. All rights reserved.