Car Forums  

Go Back   Car Forums > Technical Discussions > Repairs & Maintenance
FAQ Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 08-15-2005, 01:43 AM   #1
fathom1010
CF Newbie
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 1
Ford 95 Escort Transmission?

I have a ford 1995 escort. The car will move for 5 seconds, the the engine revs and no increase in speed. I turn the car off and start again, the car is fine for 5 seconds, then revs and the transmission slips. Any ideas?
fathom1010 is offline   Reply With Quote
Old 08-15-2005, 02:10 AM   #2
osborste
the canuck tech
 
osborste's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: ontario canada
Posts: 875
Quote:
Originally Posted by fathom1010
I have a ford 1995 escort. The car will move for 5 seconds, the the engine revs and no increase in speed. I turn the car off and start again, the car is fine for 5 seconds, then revs and the transmission slips. Any ideas?

have you checked your ford i mean level lately sound like the sump/pan is low
__________________

without seeing or hearing your problem all i can do is offer advice on what to check
my new toy

<Link removed>......Please read the rules on advertising!
osborste is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Forum Jump



All times are GMT +1. The time now is 03:14 AM.

Powered by vBulletin Version 3.5.4
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2002 - 2011 Car Forums. All rights reserved.