Car Forums  

Go Back   Car Forums > Technical Discussions > Repairs & Maintenance
FAQ Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 08-15-2005, 04:24 PM   #1
cfjackson
CF Newbie
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 3
1979 Dodge 440 Motor Home(appollo)

MY MOTORHOME TRIES TO START BUT ACTS LIKE IT IS ADVANCED, WON'T QUITE KEEP RUNNING.
MODULE WAS REPLACE(IGNITION) AND DISTRIBUTOR CAP AND ROTOR.
CARB SEEMS FINE. ANY IDEAS?
ARE THERE OTHER TIMING CONSIDERATIONS, TDC APPEARS OK
cfjackson is offline   Reply With Quote
Old 08-15-2005, 11:31 PM   #2
adamc44
CF Freak
 
adamc44's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: west portsmouth ohio
Posts: 775
does it have the lean burn system still???
__________________
AMERICA: LOVE IT OR LEAVE IT

http://www.myspace.com/adamc44

adamc44 is offline   Reply With Quote
Old 08-15-2005, 11:55 PM   #3
adamc44
CF Freak
 
adamc44's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: west portsmouth ohio
Posts: 775
i had to do a little research, but i knew that i had read somewhere that factory chrysler timing chains and gears were junk...




This came from a low mileage engine that ran great, so everything is good to go, right? Wrong. Note the missing teeth and cracks in the cheesy nylon coating, once enough of these break off it will slip or come undone altogether, either way you're screwed. So cough up the $25 and do it
__________________
AMERICA: LOVE IT OR LEAVE IT

http://www.myspace.com/adamc44

adamc44 is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Forum Jump



All times are GMT +1. The time now is 12:22 AM.

Powered by vBulletin Version 3.5.4
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2002 - 2011 Car Forums. All rights reserved.