Car Forums  

Go Back   Car Forums > Technical Discussions > Repairs & Maintenance
FAQ Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 05-21-2006, 12:23 PM   #1
zeno
CF Newbie
 
Join Date: May 2006
Posts: 1
zeno needs a little help here

nice one cliffy, lol i'm only just getting it thru it's M.O.T these day's............ Not sure if i'm posting in the right place but hell i've had two hit's already so here go'es.....
My problem is I still own a Rover metro "R" reg and after just getting it thru it's last M.O.T with a recurring problem, my front head lights. Low beam's fine, full beam's fine but my main beam keeps going on and off. Sometimes it will come on for half my journey home then other times not at all for weeks on end. But once I end my journey and turn my engine off my main beam lights up like a christmas tree nearly every time. I've had a auto guy out to it three times, he's replaced the big fuse box, replaced all the fuses and checked the earths but still no joy. The only other problem I have is with the left hand side indicator that stop's flashing for a few secounds when it get's a little damp. Feel like I'm wrighting a book here lol........hoping there's someone out there that can help........
kev........
zeno is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Forum Jump



All times are GMT +1. The time now is 01:33 AM.

Powered by vBulletin Version 3.5.4
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2002 - 2011 Car Forums. All rights reserved.