Car Forums  

Go Back   Car Forums > General Discussions > Off Topic
FAQ Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 09-01-2007, 08:53 AM   #1
Spanky2324
JDM LOL
 
Spanky2324's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: El Sob, CA
Posts: 1,108
Networking and Wireless Help

Alright I have a question regarding a wireless setup. My house has a desktop and a laptop. The desktop has the cable modem. Now I plan on moving in with my laptop and purchasing a router for my 360 and laptop http://www.circuitcity.com/ssm/Links...oductDetail.do
. Now I really don't wanna spend $100 for a wireless adaptor for my 360 so my question is if I move the modem and router into my room could I use this item http://www.circuitcity.com/ssm/Links...oductDetail.do
on the desktop so it could still have internet access.
__________________
Quote:
Originally Posted by What
Civic (Performance?) Numbers from the fastest of the slow...Si

92% of teens moved on to rap music.
If you're part of the 8% that rock out everyday, put this in your signature

Owning a DSM is like having retarded kids. You get angered and frustrated by them yet you love them to death.
Spanky2324 is offline   Reply With Quote
Old 09-01-2007, 09:34 AM   #2
windsonian
Dodger65's weirdo
 
windsonian's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Down Below
Posts: 2,081
Quote:
Originally Posted by Spanky2324
Alright I have a question regarding a wireless setup. My house has a desktop and a laptop. The desktop has the cable modem. Now I plan on moving in with my laptop and purchasing a router for my 360 and laptop http://www.circuitcity.com/ssm/Links...oductDetail.do
. Now I really don't wanna spend $100 for a wireless adaptor for my 360 so my question is if I move the modem and router into my room could I use this item http://www.circuitcity.com/ssm/Links...oductDetail.do
on the desktop so it could still have internet access.
can't see the product... but what you want to do is buy a wireless router with 4 cable ports as well. That way you plug your desktop, the 360 and the modem into the router. Some routers even have designated modem ports (if my memory serves me), but just using it like a switch should be fine.
__________________
You can only be young once. But you can always be immature.
windsonian is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Forum Jump



All times are GMT +1. The time now is 02:30 PM.

Powered by vBulletin Version 3.5.4
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2002 - 2011 Car Forums. All rights reserved.