Car Forums  

Go Back   Car Forums > Community Central > Feedback & Suggestions
FAQ Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 01-17-2007, 05:38 PM   #1
vwhobo
CF's Anal Orifice
 
vwhobo's Avatar
 
Join Date: Feb 2003
Location: Redneck Hell
Posts: 8,630
Is it just me...

... or is this forum moving really slow? Any other site I visit is okie dokie, but this one is almost stopped. WTF?
vwhobo is offline   Reply With Quote
Old 01-17-2007, 05:51 PM   #2
chris_knows
๑۩۞
 
chris_knows's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Location: Ontario, Canada Status:Trying to find my ish
Posts: 7,630
Same with me...UFF might be doing something with the servers. Probably be normal within a couple of hours.

EDIT: Seems normal now...
__________________

Last edited by chris_knows : 01-17-2007 at 06:32 PM.
chris_knows is offline   Reply With Quote
Old 01-17-2007, 06:55 PM   #3
nighthawk
Part Time Active User
 
nighthawk's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: -
Posts: 1,651
yeah I noticed that like 2 hours ago, back to normal once again lol
__________________

"There is a big difference between being fast and powerful and just being loud and annoying."
nighthawk is offline   Reply With Quote
Old 01-17-2007, 09:30 PM   #4
Cliffy
CF Loafer
 
Cliffy's Avatar
 
Join Date: Nov 2003
Location: NE Hampshire, England, UK
Posts: 8,441
I noticed this yesterday. I posted in the 'True or False game'.....Apparently ChrisK, who posted after me, said his whole connection was slow......lol
__________________


Please click here for the rules prior to posting, and here to introduce yourself!

Artwork courtesy of Gregg, aka Voda48
Cliffy is offline   Reply With Quote
Old 01-17-2007, 09:39 PM   #5
chris_knows
๑۩۞
 
chris_knows's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Location: Ontario, Canada Status:Trying to find my ish
Posts: 7,630
Quote:
Originally Posted by Cliffy
I noticed this yesterday. I posted in the 'True or False game'.....Apparently ChrisK, who posted after me, said his whole connection was slow......lol
It was though lol...The Forums were much slower today than last night for me...Last night my internet was off and on (wireless internet goes off almost every time the phone rings lol)...
__________________
chris_knows is offline   Reply With Quote
Old 01-17-2007, 09:47 PM   #6
vwhobo
CF's Anal Orifice
 
vwhobo's Avatar
 
Join Date: Feb 2003
Location: Redneck Hell
Posts: 8,630
Quote:
Originally Posted by chris_knows
It was though lol...The Forums were much slower today than last night for me...Last night my internet was off and on (wireless internet goes off almost every time the phone rings lol)...
Of course, the forum would run faster for everyone if there weren't so many signatures with animation. I wonder why that little pet peeve isn't enforced anymore? Cliffy?
vwhobo is offline   Reply With Quote
Old 01-17-2007, 10:00 PM   #7
chris_knows
๑۩۞
 
chris_knows's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Location: Ontario, Canada Status:Trying to find my ish
Posts: 7,630
Quote:
Originally Posted by vwhobo
Of course, the forum would run faster for everyone if there weren't so many signatures with animation. I wonder why that little pet peeve isn't enforced anymore? Cliffy?
They aren't that big, and when they load once, they're saved so they load quicker next time you view them...Combined, (my sig) is about as big as this picture (not dimensions, but kilobytes):
http://www.lsst.org/News/images/Cerr...abeled_big.jpg

Aah, f*ck it...There's too much going on in my sig for anyone to read anyhow lol. I'll fix it.
__________________
chris_knows is offline   Reply With Quote
Old 01-17-2007, 10:02 PM   #8
Cliffy
CF Loafer
 
Cliffy's Avatar
 
Join Date: Nov 2003
Location: NE Hampshire, England, UK
Posts: 8,441
Quote:
Originally Posted by vwhobo
Of course, the forum would run faster for everyone if there weren't so many signatures with animation. I wonder why that little pet peeve isn't enforced anymore? Cliffy?
Because every time I PM one member about it, or change said member's sig, another one does the exact same thing. It was never an issue regarding animations in their sigs, it's the size of the signature that is the annoying thing. I'll try to knuckle down on it in the future though.
__________________


Please click here for the rules prior to posting, and here to introduce yourself!

Artwork courtesy of Gregg, aka Voda48
Cliffy is offline   Reply With Quote
Old 01-18-2007, 01:15 AM   #9
elchango36
WWJCD
 
elchango36's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: Last year @ SIUC
Posts: 2,122
A maximum sig size in pixels would fix that problem. (a few more admins to help enforce this rule wouldn't hurt)

ex.) another forum I frequent has a maximum size of 500x100 pixels. The place looks awesome with everyone's sigs the same size...
__________________

Last edited by elchango36 : 01-18-2007 at 01:22 AM.
elchango36 is offline   Reply With Quote
Old 01-18-2007, 01:30 AM   #10
Cliffy
CF Loafer
 
Cliffy's Avatar
 
Join Date: Nov 2003
Location: NE Hampshire, England, UK
Posts: 8,441
Quote:
Originally Posted by elchango36
A maximum sig size in pixels would fix that problem. (a few more admins to help enforce this rule wouldn't hurt)

ex.) another forum I frequent has a maximum size of 500x100 pixels. The place looks awesome with everyone's sigs the same size...
I agree, but refuse to explain why the have this ongoing problem again....

I would LOVE for CF to have a maximum sig size limit, it would be the answer to all of our prayers.....but realistically, is it going to happen?
__________________


Please click here for the rules prior to posting, and here to introduce yourself!

Artwork courtesy of Gregg, aka Voda48
Cliffy is offline   Reply With Quote
Old 01-18-2007, 06:15 AM   #11
elchango36
WWJCD
 
elchango36's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: Last year @ SIUC
Posts: 2,122
Quote:
Originally Posted by Cliffy
I agree, but refuse to explain why the have this ongoing problem again....

I would LOVE for CF to have a maximum sig size limit, it would be the answer to all of our prayers.....but realistically, is it going to happen?
Isn't there a way to prevent you from uploading a sig bigger then x by x pixels. Like how our avatars have a memory requirement.
__________________
elchango36 is offline   Reply With Quote
Old 01-18-2007, 06:18 AM   #12
chris_knows
๑۩۞
 
chris_knows's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Location: Ontario, Canada Status:Trying to find my ish
Posts: 7,630
Quote:
Originally Posted by elchango36
Isn't there a way to prevent you from uploading a sig bigger then x by x pixels. Like how our avatars have a memory requirement.
Not without an admin...I agree though, if everyone had the same size sig, it would look nice.
__________________
chris_knows is offline   Reply With Quote
Old 01-18-2007, 01:59 PM   #13
Cliffy
CF Loafer
 
Cliffy's Avatar
 
Join Date: Nov 2003
Location: NE Hampshire, England, UK
Posts: 8,441
Quote:
Originally Posted by elchango36
Isn't there a way to prevent you from uploading a sig bigger then x by x pixels. Like how our avatars have a memory requirement.
As Chris said, that would require an Admin. By the way, while we're on the subject....Your current sig looks a little wide to me. Appologies if it isn't, it's just that the PC I'm using has a funny screen resolution. It just looks wide in comparison to everybody elses, lol
__________________


Please click here for the rules prior to posting, and here to introduce yourself!

Artwork courtesy of Gregg, aka Voda48
Cliffy is offline   Reply With Quote
Old 01-18-2007, 07:39 PM   #14
elchango36
WWJCD
 
elchango36's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: Last year @ SIUC
Posts: 2,122
Quote:
Originally Posted by Cliffy
As Chris said, that would require an Admin. By the way, while we're on the subject....Your current sig looks a little wide to me. Appologies if it isn't, it's just that the PC I'm using has a funny screen resolution. It just looks wide in comparison to everybody elses, lol
you want me to shrink it?
__________________
elchango36 is offline   Reply With Quote
Old 01-18-2007, 08:45 PM   #15
chris_knows
๑۩۞
 
chris_knows's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Location: Ontario, Canada Status:Trying to find my ish
Posts: 7,630
Quote:
Originally Posted by elchango36
Anyone know how to make the layers in a .gif fade in (like true brit's)?
What do you mean by fade? I probably don't know the answer, but I could look around.
__________________
chris_knows is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Forum Jump



All times are GMT +1. The time now is 08:38 PM.

Powered by vBulletin Version 3.5.4
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2002 - 2011 Car Forums. All rights reserved.