Car Forums  

Go Back   Car Forums > Technical Discussions > Repairs & Maintenance
FAQ Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 11-02-2008, 04:38 AM   #1
max8556
CF Newbie
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 2
1991 s10 blazer not getting power at fuel pump

Hello, I am new to this but so glad to find this. Thank you in advance. I have a 1991 chevy s10 blazer that had to have the fuel pump replaced on it after it stopped working, I have installed the new fuel pump and now the new one will not run either. I have replaced the relay is there anything else that would affect the fuel pump? I am not getting power to the fuel pump
max8556 is offline   Reply With Quote
Old 11-05-2008, 06:52 AM   #2
Satty101
CF's L body Freak
 
Satty101's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: Colorado Springs CO
Posts: 2,865
Check the connections to the relay. I put in a new relay in my old 94 Ranger and come to find out the connections were dirty. I guess it's pretty typical of early 90s late 80s vehicles.
__________________
My cars:

1999 Chevrolet Camaro SS (PC'd)
1994 Chevrolet Beretta Z26 Q4 (W41 M90'd)
2004 Chevrolet Silverado 2500 (4WD)

My wife's cars:

1971 Dodge Charger SE (stock and original 383 auto)
2004 Subaru Impreza WRX (kid-hauler)
Satty101 is offline   Reply With Quote
Old 11-05-2008, 09:04 PM   #3
max8556
CF Newbie
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 2
I am not getting power to the fuel pump plug. Where should I start to check? I have power where the fues is in the fues box,but nothing after that.
Could a wire have come off,or could it be something els Thanks for the help
max8556 is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Forum Jump



All times are GMT +1. The time now is 11:11 AM.

Powered by vBulletin Version 3.5.4
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2002 - 2011 Car Forums. All rights reserved.