Car Forums  

Go Back   Car Forums > Vehicle Specific > Domestic Cars
FAQ Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 08-05-2004, 03:22 AM   #1
97bluericekilla
CF Newbie
 
97bluericekilla's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Harrow Ontario
Posts: 6
Exclamation Need stereo help w/my neon!!!!!!!

Hey everyone... I am just starting to get to upgrading my ride..97 Dodge Neon.. great condition..so i replace the stock 6X9's wit some killer blue pioneer 6x9's 220 watts just great.. so im lookin to upgrade from stock tape player to my 52X4 sony xplod mp3/cdplayer.. and im going to install it..just put the wiring kit on get it working..so i unplug it to put the face plate on and such.. then i plug it back in and no power to my system..??.. checked the fuse..great ... changed for a new one just incase..still no power... so i was thinkin it was the system..so i remove my xplod system and put my stock one back in.. still no power.. *stumped* when u turn it on the speakers..click but no sound or power..the time doesnt show up.. i tried everything.. ... any help would work thanx
97bluericekilla is offline   Reply With Quote
Old 08-05-2004, 10:57 PM   #2
Neonlover04
CF Newbie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 59
make sure you tied the ground back on, you may have forgotten to do that, or it may have come loose. make sure ur wiring harness is correct, i dont know what else could cause it.
Neonlover04 is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Forum Jump



All times are GMT +1. The time now is 11:23 PM.

Powered by vBulletin Version 3.5.4
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2002 - 2011 Car Forums. All rights reserved.