Car Forums  

Go Back   Car Forums > Vehicle Specific > Domestic Cars
FAQ Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 12-31-2004, 07:35 PM   #1
83camaro
CF Newbie
 
Join Date: Nov 2004
Location: I live near Fresno
Posts: 60
Installing a Radio in my car

Well guys im totally at a loss, ive installed a brand new JVC radio/cd player into my camaro, and when i turn on my head lights at night my radio goes off, Like its loseing a ground, I took the stero back out and found out that it was loseing a ground, but now my Dash panel lights wont turn on... does anybody have an idea of whats going on?

Thanks

83camaro
__________________
My Car to come soon
83camaro is offline   Reply With Quote
Old 12-31-2004, 11:32 PM   #2
Juhosaphat
CF Newbie
 
Juhosaphat's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Seattle
Posts: 60
Try running a serperate ground for the stereo. Just ground the deck directly instead of using factory ground wire. See if that fixes the problem.
__________________
Whatever doesn't kill you, will only make you stronger. Learn from your mistakes, and you will prevail equally.

1986 Oldsmobile Cutlass Supreme = 231 cu.in. Buick V-6 Stock hp: 110 Current hp: 120-130 Est e.t.: 17-18

1993 BMW 325 is = 200ish straight 6 Stock hp: 189 Current hp: 230-240 Est e.t.: 12-13

Looking for hp gains on both, aftermarket body parts for the BMW. Hit me up if you got anything and maybe we can work something out.
Juhosaphat is offline   Reply With Quote
Old 01-01-2005, 05:15 PM   #3
83camaro
CF Newbie
 
Join Date: Nov 2004
Location: I live near Fresno
Posts: 60
Ive tried that too.. I found the two wires that affect the dash lights, which were also connected to the stock radio that was in the car. Could there perhaps be some sort of special device that i need to get? (First time wireing anything, so im a complete noob about it)

83camaro
__________________
My Car to come soon
83camaro is offline   Reply With Quote
Old 01-02-2005, 12:42 AM   #4
83camaro
CF Newbie
 
Join Date: Nov 2004
Location: I live near Fresno
Posts: 60
Well, i found the problem, seems that i blew a fuse some how, Fixed that, and now everything i working great, still at a loss why when ever i turned on my headlights, my cd player would go out (its not doing it anymore though)

83camaro
__________________
My Car to come soon
83camaro is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Forum Jump



All times are GMT +1. The time now is 11:39 PM.

Powered by vBulletin Version 3.5.4
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2002 - 2011 Car Forums. All rights reserved.